KUNDOMDÖMEN

Jag är så glad och tacksam för alla fina och trevliga kunder och mänskliga möten jag haft genom åren! 
Jag har sedan länge slutat att fråga efter några vitsord men känner ni ändå att ni vill skriva någon rad så får ni självklart smsa mig till: 070 76 75 755 eller maila mig till: info@tradgardsjohan.se Det är såklart väldigt uppskattat att få höra några goda ord ibland. Det här ensamföretagarlivet är ju inte alltid så belönande eller socialt men jag har uppskattat varje litet kundsamtal, är nog kanske därför man ändå orkat traggla på när det ibland känts lite motigt.


I drygt tjugo år, har vi tittat på och njutit av blomning och frukt från våra vackra gamla äppelträd. Många gånger också sagt, vi borde prata med någon som kan och vill beskära gamla träd. Någon som ser träden som individer, som tycker om gamla träd och vill dem väl. Någon som kan få dem att må väl och leva ännu många år! Med kunskap och stor respekt har Johan gjort ett mycket fint jobb! Stort TACK Johan!

Liselotte & Håkan, Villa Karlsro Kalmar


Trädgårdsjohan har stor kännedom om växter och deras krav. Detta gör att han kan tillgodose kunders önskemål och komma med förslag på vad som kan passa kunden och vilka växter som trivs och blir fina tillsammans på växtplatsen.

Åsa Jönsson, Ölands Plantskola AB, Färjestaden


Johan Hedman har i ett par år hjälpt oss med beskärning av fruktträd och även fått ordning på andra träd och buskar i vår trädgård. Han är en mycket skicklig yrkesman och vi är jättenöjda med det arbete han gör. Vill rekommendera honom varmt. Han ger också råd och tips.

Hermann & Birgit Wintersteller, Strandskogen


Min trädgård fick ett rejält lyft av Johans besök. Fruktträden formades om och bergtallarna blev uppstammade. Alla hans goda råd och visioner är guld värda i mitt fortsatta trädgårdsarbete.

Erja-Liisa Huttunen, Ljungbyholm


Våra tilltufsade träd tackar för god omvårdnad och omsorg!
Vi är jättenöjda med Trädgårdsjohan och återkommer gärna när det blir dags igen!

Kerstin & Lars-Ove Angré, Kalmar


Tack Johan för trevligt och grundligt arbete med planeringen av vår gamla trädgård som har förfallit en hel del. Vi har försökt flera gånger att få råd men ingen har riktigt orkat med våra röriga önskemål. Johan hjälpte oss att prioritera och ordna upp tankarna och gav oss sedan en jättefin skiss som vi kan använda för att ta in offerter på den del av jobbet vi behöver hjälp med.

Martin Carlsson & Annika Carlsson Wistedt, Kalmar


Johan Hedman vid Trädgårdsjohan Gröna Visioner har bidragit till utvecklingen och etableringen av Skälbyträdgården. Projektet är relativt komplext så därför har Johan´s förmåga till självständighet, initiativförmåga och professionaliteten varit mycket värdefullt för projektet. Vi är mycket nöjda med hans insats och vill därför med denna referens rekommendera honom till andra kunder.

Projektledare Nicholas Murigu, Kalmar 2017


Vi har anlitat Johan för att lösa vissa problem i trädgårdens planering, men även för allmän rådgivning. Vi är mycket nöjda med den hjälp vi fått. Johan är kunnig, han engagerar sig och är generös med tips, till exempel när det gäller val av växter i olika lägen.

Helén & Bertil Dejke, Karlevi


Vi anlitade Trädgårdsjohan för att få tips vid nyanläggning av tomten på vår nyinköpta fastighet. Johan kom med mycket bra idéer om hur och var vi skulle anlägga rabatter, stensättning och var vi skulle plantera fruktträd och placera växthus för att få en harmonisk trädgård. Vi är jättenöjda med de råd och idéer vi fått av Johan.

Pelle & Anneli, Boholmarna, Kalmar


Jag anlitade Johan när vi ville designa om vår trädgård. Han lyssnade på våra önskemål och kom senare med några förslag, lätt att komma överens med och var lyhörd för våra önskningar. Vi blev väldigt nöjda med arbetet och kan verkligen rekommendera den helhetslösningen.

Karin Andersson, Nybro


Johan har fått liv i våra gamla fruktträd, han har beskurit träden med känsla för karaktären på vår tomt och med stor noggrannhet och omsorg om estetiken.

Jan & Elisabeth Martin, Lofta


Trädgårdsjohan har varit till stor hjälp i vår trädgård vid beskärning av fruktträd och buskar. Vi rekommenderar honom varmt!

Lena Hassel & Michael Delden, Ebbetorps Gård


Tack för goda idéer och inspiration!

Karin & Peter, Björkenäs, Kalmar


Vi blev rekommenderade Johan och anlitade honom för beskärning av ett mycket komplicerat fall. Det blev ett fantastiskt resultat och vi är jättenöjda!

Marie & Klaus Mark, Revsudden


Vi är mycket glada över det arbete Trädgårdsjohan har gjort åt oss. Mycket sakkunnigt och snabbt förvandlade han vår övervuxna trädgård till något vi kan vara stolta över. Vi fick också många professionella råd om hur vi ska underhålla och utveckla den i fortsättningen. En stor fördel med Trädgårdsjohan är att han har tillgång till och kunskap om många leverantörer av trädgårdsprodukter och därigenom kan rekommendera flexibla lösningar. Det ger bästa pris och högsta kvalitet. Vi är supernöjda!

Monica Ljung & Folke Lundberg, Kalmar


Johan Hedman med firma Trädgårdsjohan hjälpte oss på Blekingeplantan under sensommaren och hösten 2014. Johan hjälpte oss i vår trädgårdsbutik med försäljning, exponering och skyltning. Tack vare Johans stora växtkunskap och sinne för färg och form fick vi många nöjda kunder och många inspirerande skyltningar. Han hade stor förmåga att ta tillvara växters färger och former för att skapa intressanta samplanteringar. Vi tar gärna hjälp av Johan igen!

Andris Jurjaks, Blekingeplantan AB, Nättraby


Under flera års tid har vi anlitat Trädgårdsjohan för att få hjälp att beskära våra fruktträd som vi hade tappat kontrollen över. Johans stora engagemang, kunnighet och skicklighet för hur arbetet ska utföras har alltid varit till full belåtenhet och uppskattning. Vi har fått en pålitlig och professionell trädgårdsmästare som vi välkomnar till vår trädgård när vi behöver hjälp. Tack för ett utomordentligt bra utfört arbete!

Catrine & Mattias Axelsson, Algutsrum


Jag har anlitat Johan i många år till att klippa träd och buskar. Han har alltid gjort detta på ett mycket fackmannamässigt sätt och alltid varit trevlig och tillmötesgående. Jag kan varmt rekommendera honom!

Rose-Marie Eliasson, Färjestaden


Vi behövde ett träd för att slutföra skapandet av det gårdsrum vi påbörjat genom att bygga till en huslänga i vinkel mot de befintliga husen. Men jordtäcket är tunt ovanpå kalkstensflisan och översvämningar inte ovanliga. Ett tidigare planteringsförsök hade misslyckats. Med Johans hjälp valde vi träd och handgripligen planterade han vår ek på ett mycket övertygande och – har det visat sig – framgångsrikt sätt! Tack vare Johan växer vår gårdsek nu in i sin roll!

Jonas Åhlund, sommarboende arkitekt, Köpingsvik


Johan har föreläst och lett kurser i hur man beskär träd och buskar på ett intressant och inspirerande sätt. Nöjda deltagare lärde sig mycket och fick svar på sina frågor!

Kalmar Södra Koloniträdgård


Jag har anlitat Johan för beskärning av vårt ”vårdträd”, ett valnötsträd. Han gjorde ett mycket skickligt arbete och vi kommer anlita honom igen vid behov.

Birgitta von Homeyer, Södra Kvinneby


Vi har anlitat Johan för trädbeskärning och är jättenöjda. Vi kan verkligen rekommendera Johan och vi kommer definitivt att anlita honom igen!

Martin & Christina Danielsson, Smedby


Johan har beskurit våra gamla äppleträd för tredje året i rad och de har blivit som ”nya” äppleträd som bär mycket mer frukt nu. Med vänlig hälsning!

Anne & Tomas Wahlgren, Kalmar


Thank you very much indeed for your great work. You have provided us with very good service together with helpful tips and advices. We are really satisfied!

Familjen LU, Stensö, Kalmar


Johan har hjälpt mig på ett professionellt och kunnigt sätt med ett utmärkt resultat. Våra möten och diskussioner har varit givande och mycket trevliga!

Berit Elander, Haga Park


KUNDER 2011-2022

Privatkunder under åren – från A till Ö:
Albrunna, Algutsrum, Bergkvara, Bjärby, Björnö, Borgholm, Braås, Brånahult, Böda, Böksholm, Drag, Dunö, Ebbetorp, Eriksmåla, Eriksöre, Fjälebo, Fliseryd, Färjestaden, Förlösa, Glömminge, Grönhögen, Haga Park, Hagby, Halltorp, Hossmo, Hässleby, Isgärde, Kalmar, Kalmar/Berga Koloniområde, Kalmar/Jordgubben Koloniområde, Kalmar/Norra Koloniområde, Kalmar/Södra Koloniområde, Karlevi, Kastlösa, Kvarnlyckan, Köpingsvik, Lindsdal, Ljungbyholm, Lofta, Långemåla, Långö, Lökenäs, Löttorp, Mellby, Mortorp, Mönsterås, Mörbylånga, Nedre Västerstad, Norra Möckleby, Nybro, Nyby, Näversjö, Orrefors, Påboda, Påskallavik, Resmo, Revsudden, Rinkabyholm, Rockneby, Runnamåla, Runsten, Sandvik, Saxnäs, Sigislaryd, Skogsby, Slagerstad, Smedby, Stenåsa, Stora Frö, Stora Rör, Strandskogen, Stödstorp, Störlinge, Svångemåla, Sättra, Söderåkra, Södra Kvinneby, Torslunda, Torsås, Trekanten, Ulvaskog, Uvahult, Ängö, Ålem, Ölvingstorp, Össby 


Företag, organisationer & bostadsrättsföreningar:
Brf Kakelmakaren 1/Kalmar, Brf Stören 7/Kalmar, Brf HSB Radhus i Kalmar, Klövern AB Kalmar (fastighetsbolag), Hushållningssällskapet Kalmar-Kronoberg-Blekinge, Studiefrämjandet i Kalmar Län (2015-17), Primär Fastighetsförvaltning AB, Brf Jätten Kalmar/HSB Sydost, Ölands Plantskola AB/Färjestaden, Brf Flädern Kalmar, Hotel Skansen AB/Färjestaden, Folkuniversitetet Kalmar (2010), Nedre Västerstads Samfällighetsförening/Öland, Blekingeplantan AB/Nättraby, Sollidens Slott AB/Borgholm

Bekanta grönytor/platser:
Skälbyträdgården/Kalmar (Växtgestaltning mm 2015-17), Villa Karlsro/Kalmar, Lilla Toscana/Ebbetorps Gård, Residenset i Kalmar, Sollidens Slott/Borgholm, Residenset i Jönköping (Växtgestaltning), Böksholms Herrgård/Braås, Himmelshöga Gård/Bjärby, Ryssbylunds Gård/Rockneby, Länssjukhuset i Kalmar (Projekt/Nollställning av alla grönytor), Brf Jätten Planteringsprojekt: https://www.flickr.com/photos/tradgardsjohan
(Obs! Gör inga planteringsjobb längre.)

Föreläsningar/föredrag/kurser/utbildning/skola:
Kalmar Trädgårdsförening, Trädgårdsamatörerna Ö-STA, Ingelstorpgymnasiet/Hushållningssällskapet Kalmar-Kronoberg-Blekinge, Kalmar Södra Koloniträdgårdsförening, Studiefrämjandet Kalmar, Folkuniversitetet Kalmar, Glömminge Byggnadsvård & Trädgårdsmässa, Äpplets Dag Kalmar

OBS! Min deltidstjänst på Studiefrämjandet Kalmar, som jag haft sedan oktober 2018, har inget med min firma att göra förutom att jag har mindre tid över till min firma.


tradgardsjohan © 2011-2023 Kalmar